Haussa tekijöitä Pimeetä draamaa -teat­te­rie­lä­myk­sel­le

Oletko haaveillut teatterin tekemisestä? Tai haluaisitko jakaa palasen arjestasi tarinan muodossa? Keski-Suomen Näkövammaiset ry ja jyväskyläläinen ammattiteatteri Teatterikone aloittavat Pimeetä draamaa -esityksen työstämisen maaliskuussa 2021. Syksylle on luvassa ainutlaatuinen teatterielämys, jossa keskiössä ovat näkövammaisten ja sokeiden ihmisten arjen kokemukset.

Pimeetä draamaa kaipaa taakseen innostuneita, sitoutuneita henkilöitä. Sinun ei tarvitse olla kokenut lavakonkari tai käsikirjoittamisen guru, pelkkä avoin mieli ja tekemisen halu riittävät!

Esityksen työstäminen käynnistyy maaliskuun 11. päivä torstaina klo 17-19. Tästä eteenpäin ryhmä kokoontuu samaan kellonaikaan viikoittain kesäajan taukoa lukuun ottamatta. Keväällä kokoontumiset pidetään Zoomissa ja niissä työstetään Pimeetä draamaa -esityksen käsikirjoitus Teatterikoneen taiteellisen johtajan Annu Sankilammen johdolla. Syksyllä aloitetaan harjoituskausi ja valmistaudutaan Pimeetä draamaa -esityksen ensi-iltaan, joka on marraskuun alussa. Harjoitus- ja esityspaikkana toimii kesällä toimintansa aloittava Kulttuuritalo Villa Rana.

Voit osallistua myös sanoittamalla arkeasi ja elämääsi tarinan muodossa. Millaista elämäsi on näkövamman kanssa? Onko sinulle erityisesti jäänyt mieleen joku hetki, jossa näkövamman vuoksi olet joutunut ikävään, omituiseen tai hauskaan tilanteeseen? Jaa tarinasi ksn@ksn.fi

Ilmoittaudu mukaan Pimeetä draamaa -esityksen tekemiseen ksn@ksn.fi tai soittamalla toimintakeskuksen numeroon 014 218 258. Ensimmäiselle kerralle voit tulla kuulostelemaan miltä juttu vaikuttaa ja kysymään lisätietoja!

Pimeetä draamaa -esitystä tukee Taiteen edistämiskeskus.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tehdään yhdessä näkövammaisasiaa näkyväksi!


Sivu päivitetty