Siirry pääsisältöön

Oivallus-hanke rekrytoi ver­tais­asian­tun­ti­joi­ta

Hanke rekrytoi 1-4 henkilöä vertaisasiantuntijan ohjaus- ja neuvontatyöhön. Vertaisasiantuntija on itse näkövammainen tai näkövammaisen läheinen.

Oivallus-hanke rekrytoi vertaisasiantuntijoita 

Oivallus- hanke on suunnattu keskisuomalaisille yli 65-vuotiaille vasta näkövammautuneille ja etenevää silmäsairautta sairastaville ja heidän läheisilleen.

Oivalluksen ideana on tiedottaa, olla tukena ja ohjata. Auttaa arjessa ennakoiden tulevaa näön heikkenemistä erilaisin työpajoin mm. liittyen liikkumiseen, arjen nikseihin, digiosallisuuteen sekä antaa vertaistukea sekä näköongelmaiselle että hänen läheiselleen. 

Hanke rekrytoi 1-4 henkilöä vertaisasiantuntijan ohjaus- ja neuvontatyöhön. Vertaisasiantuntija on itse näkövammainen tai näkövammaisen läheinen. Vertaisasiantuntijaksi valitulla tulee olla sosiaali- tai terveysalan koulutus tai muut soveltuvat tiedot ja taidot dialogiseen eli vuorovaikutteiseen neuvonta – ja ohjaustyöhön. 

Vertaisasiantuntijat perehdytetään toimintaan syksyn 2024 aikana. Asiantuntija toimii yhdessä hanketyöntekijän kanssa tiiminä. Kolmivuotisen hankkeen aikana pilotoidaan mm. kurssi- ja ryhmätoimintoja sekä työpajoja eriytetysti myös läheisille sekä ammattilaisille.

Vertaisasiantuntijalle korvataan perehdytys sekä ohjaus- ja neuvontatyöaika tuntityön mukaan. 

Vertaisasiantuntijaksi voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro hakemuksessasi miksi haluat vertaisasiantuntijan työhön sekä omasta soveltuvuudestasi vertaisasiantuntijaksi. Toimita hakemuksesi viimeistään 19.5.2024 sähköisesti: sari.toikkanen@ksn.fi tai toimittamalla hakemus Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n toimistolle; Eeronkatu 7 B 19, 40720 Jyväskylä.

Lisätiedot vertaisasiantuntijan rekrytoinnista ja Oivallus-hankkeesta Sari Toikkanen, puh. 041 3177 857