Siirry pääsisältöön

Keski-Suomen Nä­kö­vam­mai­set ry:n syys­kokous 3.12.2022

Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n syyskokous

Aika

Paikka

Tähtelä (Alkio-Opisto), Tähtiniementie 26, 41800 Korpilahti

Kutsu yhdistyksen syyskokoukseen

Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina  3.12.2022 kello 10.30 alkaen.

Tähtelässä (Alkio-Opisto), Tähtiniementie 26, 41800 Korpilahti

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen syyskokoukselle määräämät asiat.

Kahvitarjoilu alkaa kello 10.00

Tervetuloa! KSN ry/ Hallitus

Kokouksen jälkeen on mahdollista jäädä viettämään pikkujouluja, joista löytyy erillinen tiedote kirjeen lopussa olevasta tapahtumakalenterista.

Yhteiskuljetus kokoukseen on järjestetty seuraavan aikataulun mukaisesti:

kello 9.00 Halpahalli Äänekoski – kello 9.10 ABC- Hirvaskangas – 9.30 Harjun tilausajolaituri (harjukatu 6)- kello 10.00 Tähtelä, (Alkio-Opisto), Tähtiniementie 26, Korpilahti – paluukyyti lähtö: kello 16.45.

Kerhot voivat halutessaan järjestää yhteis-/ liitäntäkuljetuksia kokoukseen, mikäli lähtijöitä on tarpeeksi (väh.5). Näihin on mahdollista anoa tukea yhdistykseltä. Yhteiskuljetusasioissa tulee kuitenkin olla yhteydessä yhdistyksen toimintakeskukselle etukäteen.

Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja.

Kokousta ennen alkaen klo. 10 on tarjolla kahvia ja suolaista sekä makeaa kahvileipää. Kokoukseen osallistuvien on ilmoittauduttava yhdistyksen toimistolle ke 18.11. mennessä tarjoiluja varten. puh. 014 218 258 tai sähköpostitse ksn@ksn.fi. Kerro samalla erityisruokavaliosi. Mikäli osallistut etänä, muistathan mainita myös sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä. Kokousaineisto on saatavissa yhdistyksen toimistolta viimeistään 15.11. alkaen mustavalkoisena, sähköisessä muodossa tai pisteillä. Esityslista on lyhyessä muodossa painettu jäsenkirjeeseen. Otathan listan mukaan tullessasi kokoukseen.

Tervetuloa!

KSN ry/hallitus