Siirry pääsisältöön

Saa­ri­jär­ven seu­ra­kun­nan näkökerho

Näkövammaisten kerho on avoin ryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki, joiden elämää näkövamma koskettaa. Kerho tarjoaa vertaistukea sinulle ja lähimmäisillesi. Kokoonnumme kerran kuukaudessa. Kerho kiertää Saarijärven seurakunnan alueella, joten kerhopaikka vaihtuu kuukausittain. Kerhopaikasta tiedotetaan yhdistyksen nettisivuilla sekä äänilehti Sentterissä. Mukaan voi tulla ilmoittautumatta.

Aika

Paikka

Kannonkosken seurakuntatalo, Kirkkotie 3, Kannonkoski

Saarijärven seurakunnan näkökerho järjestetään tänä vuonna siten, että kerhon kokoontumispaikka on kiertävä Saarijärven seurakunnan alueella. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo. 12 alkaen. Kerhossa on tarjolla kahvia, suolaista ja makeaa. Kahvimaksu on 2€.

Torstaina 25.5.2023 Saarijärven seurakunnan näkökerho kokoontuu Kannonkosken seurakuntatalolla osoitteessa Kirkkotie 3. Toukokuun tapaamisen jälkeen kerho jää kesä-, heinä-, ja elokuuksi kesätauolle. Syksyn tapaamisista tiedotetaan lähempänä.

Kerhon vastuuhenkilönä toimii Diakoni Sairi Suominen. Kerhoa vetää kunkin alueen oma diakoni. Tarkemmat tiedot kerhoista ilmoitetaan Sentterissä sekä yhdistyksen nettisivuilla lähempänä kerhon kokoontumispäivämäärää. Kerhosta voi kysellä myös Sairi Suomiselta joko puhelimitse 040 5864120 tai sähköpostilla sairi.suominen@evl.fi.