Näkövammaistiedon perusteet kurssi Näkövammaisten liitossa

Oletko uusi työntekijä näkövammaisalalla?
Kaipaatko ajantasaista tietoa näkövammaisuudesta?

Näkövammaistiedon perusteet -koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat perehtyä monipuolisesti näkövammaisuuteen.

Perehdyt näkövammaisuuteen, näkövammaan toiminnallisena haittana ja tukipalveluihin. Perustiedon lisäksi saat elämyksiä ja kokemuksia. Oppimista syvennetään toiminnallisilla harjoituksilla mm. näönkäytössä, liikkumistaidossa ja pistekirjoituksessa.

Koulutuksen laajuus on yksi osaamispiste. Se sisältää 2 päivää kontaktiopetusta ja lisäksi ennakkotehtäviä sekä perehtymistä kurssin oppimateriaaleihin. Kontaktiopetus koostuu sekä luennoista että työpajatyöskentelystä. Ennakkotehtävät lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistumismaksu on 200 euroa/henkilö. NKL:n jäsenyhdistysten työntekijöille maksu  on 100 euroa/henkilö. Hinta sisältää opetuksen, materiaalit ja kahvit)

Kukin osallistuja huolehtii majoituksestaan itse. Vapaita huoneita voi tiedustella esimerkiksi Näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiriksen majoitusyksiköstä, puhelin 09 3960 4431 tai sähköpostitse seija.viitanen(at)nkl.fi.

Omakustanteinen lounas on mahdollista nauttia Antell Ravintola Iiriksessä.

Ilmoittautuminen 22.5.2018 mennessä

Vahvistus Ilmoittautuneille lähetetään ennen koulutuksen alkua vahvistus, jonka mukana ovat ennakkotehtävät, ohjelma ja tulo-ohjeet.

Ilmoittautumislomake

Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu!

Lisätietoa:

Eeva-Liisa Koskinen
koulutussuunnittelija
09 3960 4573
eeva-liisa.koskinen(at)nkl.fi