Siirry pääsisältöön

Digituki

Digituen ohjaajalta saat apua puhelimen, tietokoneen ja tietoteknisten apuvälineiden käytössä.
Tietotuen ohjaus

Tällä sivulla

Digituki palvelee kolmena päivänä viikossa, pääsääntöisesti ma-ke klo. 9-15. Mikäli et tavoita puhelimitse, voit jättää viestin vastaajaan, lähettää teksti- tai WhatsApp-viestin, niin otan sinuun yhteyttä. 

Doris Hammaren
044 754 9443
digituki@ksn.fi

Ohjeita sovellusten ja laitteiden käyttämiseen löydät Näkövammaisten liiton ohjepankista- Ulkoinen linkki.

Apua saa myös etäyhteydellä tietokoneella Teamviewer-ohjelman avulla. Lataa Teamviewer tästä linkistä: https://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS.exe- Ulkoinen linkki

Digituen hinnat:


Kotikäynnillä tai Eeronkadun toimintakeskuksella annettavan digiohjauksen hinta on ensimmäiseltä tunnilta 10 € ja lisätunnit 5 € / alkava tunti.

Etäohjaus Teamviewerillä  on 30 minuuttiin asti maksutonta, jonka jälkeen noudatetaan digituen hinnoittelua. Mikäli etäohjaus jatkuu yli 30 minuuttia, lasketaan kokonaisaikaan mukaan jo kulunut puolituntia. Esimerkiksi: etäohjaukseen käytetty kokonaisaika on 40 minuuttia, joten etäohjauksen hinta on 10€.

Puhelin- ja sähköpostineuvonta sekä Eeronkadun toimintakeskuksella tapahtuva laite-esittely ovat maksuttomia. Huomaathan, että kotikäynnillä tapahtuva laite-esittely on maksullista ja hinnoittelu on sama, kun digiohjauksen hinta eli ensimmäinen tunti 10€ ja lisätunnit 5€ / alkava tunti.