Siirry pääsisältöön

Sok­ko­pin­gik­sen Cup-kisat lau­an­tai­na 21.10.2023 Jyväskylä

Lauantaina 21.10.2023 pelataan sokkopingiskauden ensimmäinen Cup-osakilpailu Jyväskylässä. Turnauspaikkana on Viitaniemen koulu, os. Viitaniementie 20, 40720 Jyväskylä.

 

Turnauksessa on kolme eri peliluokkaa, eli A, B ja C. 

Luokat ovat pelitason mukaan ja jokainen voi itse päättää peliluokkansa. Uusien ja kokeilevien pelaajien on hyvä aloittaa C-luokasta. 

Ottelut aloitetaan la klo 9:00. 

 

Osallistumismaksu on 20 euroa / pelaaja ja maksetaan 11.10. mennessä Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n tilille: FI10 8216 3710 0003 13 Viitenro 2804. 

Pelipaikalla on kanttiini, jonka antimet kuuluvat osallistumismaksuun. Mainitsethan mahdollisesta erikoisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä. 

 

Ilmoittautuminen Mikael Miinalalle mikael.miinala@ksn.fi tai puhelimitse numeroon 050 431 7149. Ilmoittautuminen viimeistään 11. lokakuuta mennessä. 

 

HUOM! Pelaajan, toimihenkilön ja tuomarin tulee hankkia Suomen Paralympiakomitean järjestämiin kilpailuihin / turnauksiin oikeuttava pelipassi ennen ensimmäistä ottelua. Pelipassin lunastamalla sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa antidopingsäännöstöä, liiton kilpailusääntöjä ja kurinpitosääntöjä.  

 

 

 

 

Pelaajan pelipassin hinta 30,00€/pelikausi. Kertapelipassi 10,00€/ostomahdollisuus 1krt/pelikaudella. Sisältää oikeuden osallistua yhteen turnaukseen. Pelipassin ostaminen tapahtuu OlympiakomiteanSuomisport-järjestelmästä, jossa jokainen liikkuja löytää omat sekä huollettaviensa tiedot yhdestä ja samasta turvallisesta palvelusta.  

Lisätietoa pelipassista saat Paralympiakomitean verkkosivuilta:  https://www.paralympia.fi/urheilu/lajit/pelipassi- Ulkoinen linkki 

 

Tervetuloa mukaan kaikki sokkopingiksen ystävät! 

 

Terveisin 

Keski-Suomen Näkövammaiset ry ja Suomen Paralympiakomitea