Siirry pääsisältöön

Luova lokakuu tulee

Keski-Suomen Näkövammaiset ry:ssä liputetaan luovalle toiminnalle ja oman luovuuden valloilleen päästämiselle! Järjestämme luovuttaa tukevia tuokioita lokakuussa. Ohjelma ja ajankohdat alla.

ma 11.10. klo 16-18 Jyväskylän Kortteliklubilla (Vapaudenkatu 48-50) esiintyvät Vexa ja Inkku.  Vexa eli Veikko Nyberg kertoo rytmimusiikin historiasta. Historian havinan jälkeen juomme kahvit, jonka jälkeen alkaa konsertti. Konsertissa kuulemme balladeja ja menevämpää musiikkia. Lopuksi tilaisuudessa käymme läpi musiikin herättämiä tuntemuksia ja keräämme palautteen.

ma 18.10. klo 16-18 Matalan kynnyksen käsitöitä Eeronkadun toimintakeskuksellamme (Eeronkatu 7 b 19). Kokoonnumme toimintakeskuksella käsitöiden parissa. Teemme heijastimia sekä opettelemme makrameeta. Voit tehdä makramee-avainperän tai aloittaa pientä seinäkoristetta. Lopuksi kerätään palaute ja keskustellaan. Ohjaamassa Elina Piispanen ja Maarit Kankaanpää.

pe 29.10. klo 10 Keski-Suomen Näkövammaisten Peurungan retken yhteydessä järjestämme tunnin mittaisen muistojen luontokävelyn. Jaamme luontoon liittyviä muistoja ja kuulemme luontoaiheista runoutta.  Huonon sään sattuessa järjestämme luovan tuokion sisätiloissa. Peurungan retkipäivä on maksullinen kokonaisuus, mutta voit halutessasi tulla mukaan vain luovaan tuokioomme, joka itsessään on maksuton!

Ilmoittaudu mukaan Luovan lokakuun toimintaan ksn(at)ksn.fi
(014) 218 258

Tule mukaan rohkeasti kokemaan ja tapaamaan muita!

Otamme lämpimästi vastaan toiveita ja ajatuksia koskien tulevien vuosien vastaavaa toimintaa!

Tässä vielä ohjelma koskien Peurungan retkeä, johon voi siis halutessaan myös ilmoittautua.